Wie is de serene


Wees welkom op de website van De Serene "Geschenken & Poëzie". Mijn naam is Danielle van de Wouw. In 2004 opende ik mijn winkel aan de rand van de binnenstad van Tilburg. Het pand, een voormalige tabakswinkel, anno 1896 bleek daarvoor uitermate geschikt.

De Serene werd een cadeauwinkel die nostalgie uitstraalde en die de klant een stukje rust bood in onze haastige maatschappij waarvan de randjes alsmaar scherper worden. In de zes jaren die volgden mocht ik mij verheugen in een snelgroeiende klantenkring.

In die periode werd ik tevens freelance tekstschrijver voor Hallmark Cards en AGN-media. Honderden van mijn gedichten verschenen al op hun wenskaarten. Is de tekst van mijn hand, dan vindt u mijn naam op de achterzijde van de kaart. In 2008 verscheen mijn eerste gedichtenbundel "Als ik de juiste woorden had" bij uitgeverij Imagebooks. Ik ontdekte mijn ware passie... het schrijven!

Om hiervoor meer tijd kunnen vrijmaken, besloot ik 1 mei 2010 de deuren van mijn winkel te sluiten en verder te gaan als webwinkel. Mijn assortiment is daarnaast verkrijgbaar op onze jaarlijkse Wintershow in november en tijdens diverse andere beurzen verspreid over het jaar.

 

 
aceview Aceview Internet & ICT Home | Contact | Sitemap